Op zoek naar een specialist in de Tsjechische taal en cultuur?
Dan is Andrea Mullerova u graag van dienst.

Taaltrainingen

Individuele lessen

Ideale lesvorm als u graag gericht en intensief te werk gaat. De voordelen van de individuele les zijn de onverdeelde aandacht en lessen op het tijdstip dat ú het beste schikt. De inhoud van de les wordt afgestemd op uw persoonlijke doelstellingen en de snelheid waarmee de lesstof wordt behandeld, wordt aangepast aan het voor u geschiktste tempo. Deze vorm van taaltraining is beschikbaar voor zowel beginners als gevorderden. Wenst u les in een andere regio dan Noord Holland of woont u niet in Nederland, neem dan contact met me op voor informatie over individuele lessen via Skype. Kijk ook eens naar de speciale aanbieding Duolessen, waarin de voordelen van  een individuele les worden gecombineerd met een aantrekkelijk tarief. Zie tarieven.

DUO lessen

De DUO lessen zijn specifiek bedoeld voor 2 personen. Samen kunt u snel vooruitgang boeken, u behoudt de sfeer en intensiviteit die kenmerkend is voor de privélessen en uw voordeel is dat u minder betaalt voor meer lestijd! 90 minuten DUO les versus 60 minuten privé les. Voor prijzen zie tarieven.

Groepslessen

Leren in groepsverband is gezellig! Samen als groep een leerdoel bereiken motiveert elk individu in de groep. Een voordeel van een taaltraining in groepsverband is een leerzame interactie tussen de medestudenten. Tijdens een groepsles wordt op basis van de lesstof extra geoefend met korte dialogen en kleine rolspellen. Het aantal studenten voor een groepstraining is minimaal drie en maximaal vijf deelnemers. De cursussen worden gegeven in een eigen klaslokaal in Amsterdam, nabij openbaar vervoer en in een zone met gratis parkeren.

Programma groepscursussen najaar 2018

Groepscursus Tsjechisch voor beginners:

Startdatum:       maandag 24 september 2018
Cursusduur:       12 weken
Lestijden:           19:30 – 21:00
Cursuskosten:   € 360,00
Lesmateriaal:     € 35,00

Skype

Woont u niet in Amsterdam en wilt u toch graag Tsjechisch leren? Dat kan! Skype maakt taaltrainingen op afstand mogelijk. Een voorwaarde is wel dat de kwaliteit van de verbinding goed is. Taaltraining via Skype maakt het mogelijk de Tsjechische taal te leren, waar u ook bent. Zo krijgt u toch de persoonlijke aandacht voor een gunstig tarief. Zie tarieven.

In-company Tsjechisch

Taaltraining voor bedrijven is erop gericht u en medewerkers van uw bedrijf vaardig te maken in de Tsjechische taal. Het accent van de lesstof ligt hier uiteraard op zakelijk taalgebruik. De samenstelling van de lesstof bepaalt u grotendeels zelf, uw zakelijke doelstellingen en uw bedrijfsactiviteit staan centraal. Onderwerpen die bij Taaltraining voor bedrijven aan de orde kunnen komen zijn:

Tsjechisch voor kinderen

Taalvaardigheid is essentieel voor de mens. Voor kinderen met een tweetalige opvoeding is daarom het kunnen spreken in beide talen heel belangrijk. Een last hoeft dat niet te zijn.  Voor kinderen met Tsjechischtalige achtergrond die naar Nederland zijn verhuisd bied ik begeleiding in de Tsjechische taal aan op basisschool niveau en voortgezet onderwijs niveau. Op speelse manier ga ik met uw kindje zijn/ haar woordenschat bijhouden en vergroten, lezen en schrijven. De leerdoelen stellen we samen vast.

Werkwijze

Mullerova taaltrainingen staat voor de persoonlijke aandacht en het plezier in leren. Ik zie mezelf niet alleen als een taaltrainer, maar ook als een ware coach, die de weg wijst door de taalvaardigheden heen. Tijdens mijn lessen hecht ik veel belang aan communicatie, daarom is interactie altijd een onderdeel van de les. Studenten kunnen hierin verse kennis meteen toe te passen in concrete spreekoefeningen en in korte spelsituaties. Zo blijft het leerproces motiverend en leuk tegelijkertijd. Gedurende de eerste reeks lessen leg ik de basis grammatica uit om vervolgens snel te kunnen overstappen naar het eenvoudig communiceren in het Tsjechisch. Door middel van herhalingen, vraag en antwoord en veel luisteroefeningen leert u in korte tijd de basisbegrippen zelf toe te passen. U krijgt gerichte feedback op de uitspraak en in de les wordt  de nadruk op de vier basisvaardigheden gelegd: luisteren, spreken, lezen en schrijven. Na verloop van tijd wordt er in de lessen uitsluitend Tsjechisch gesproken. Zo raken de studenten sneller met de taal vertrouwd. Als een Tsjechische breng ik ook de Tsjechische cultuur aan tafel, wat zeker voor een extra dimensie zorgt! Kortom, bij Mullerova taaltrainingen vindt u alle onmisbare ingrediënten voor het gemotiveerd leren.

Lesvoorwaarden

 Inschrijven

Hoe schrijf ik me in? Na het sturen van een email naar andrea@mullerova.com wordt u uitgenodigd voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als u daarna besluit om lessen te nemen, ontvangt u tijdens uw eerste les de algemene voorwaarden en in overleg het lesmateriaal. De algemene voorwaarden kunt u overigens ook op de website lezen.

© Copyright 2014 Mullerova

Website by Fabrique Créative